Strict Standards: Declaration of aec_contributor_list::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /customers/9/b/c/kurdaktuellt.se/httpd.www/wp-content/plugins/ajax-event-calendar/inc/widget-contributors.php on line 64 Notice: Konstruktörsmetoden för WP_Widget i aec_contributor_list har fasats ut sedan version 4.3.0! Använd
__construct()
istället. in /customers/9/b/c/kurdaktuellt.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3916 Notice: Konstruktörsmetoden för WP_Widget i aec_upcoming_events har fasats ut sedan version 4.3.0! Använd
__construct()
istället. in /customers/9/b/c/kurdaktuellt.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3916 Notice: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' in /customers/9/b/c/kurdaktuellt.se/httpd.www/wp-content/plugins/slidesjs/jsslider.php on line 14 Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'exclude_category' not found or invalid function name in /customers/9/b/c/kurdaktuellt.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 AKP skadar samhället -  Kurdaktuellt
GB TR SV FR GE AR
Kurdaktuellt.se

AKP skadar samhället

Mersins talesman för demokrati plattformen under denna period, Yusuf Kaya, uppgav att turkiska AKP:s (Rättvise och utvecklingspartiet) insisterande på att inte lösa kurdiska frågan vilket har lett till många nya dödsfall, ”AKP skadar broderskapet, krig är mord, vi kommer inte att vara en del av den.”

Mersins arbetskraftsundersökningar och demokrati plattform höll en presskonferens på Mersin journalists förening om Fred festivalen som kommer att hållas den 21 januari. Plattformarmens talesman för perioden, Yusuf Kaya, säger att krig är mord, de kommer inte att vara del av det. Kaya uppgav att krisen kapitalismen går igenom i världen sedan 2008 arbetat sig ur krisen genom att invadera och ta resurser från andra länder.

Människor som stod upp mot AKP:s antidemokratiska metoder blev kvarhållna och gripna för att sedan dömas till tio-tals år i fängelserna. Dessa tillämpningar har ingen skillnad mot tider under militärkupperna vilket innebar strikt förvaltning.

Kaya fortsätter: ”Att bli det styrande partiet genom ”noll problem med grannarna” politiken, anordna gemensamma möten med ministerrådet i grannländerna och att säga broder till diktaturer samt att tala om för dem att sluta leda landet har fört vårt land till randen av krig med alla våra grannar.”

”Låt oss höja våra röster Den 21 januari”

Kaya påminde om Erdogans tal han höll i Mellanöstern där han gav råd till diktatorerna: ”Lyssna till ditt folk.” ”Statsministern är jätteglad av att bygga nya fängelser för folket i hans eget land”, tillägger Kaya. Han understryker det faktum att de inte vill ha krig och säger, att det är mycket viktigt att freden bör råda i regionen och landet. Att imperialistiska makterna drar sig ifrån i första hand Syrien, Irak, Iran och Libyen samt hela Mellanöstern. Vi måste säga ”stopp” till kriget aviserade Kaya. AKP:s insisterar på att inte lösa kurdiska frågan och det resulterar i nya dödsfall ”AKP skadar broderskapet mellan människor”, säger Kaya. Slutligen meddelade Kaya: ”Vi bjuder in alla våra medarbetare att delta i Fred Festivalen som kommer att äga rum framför Mersin statliga sjukhus den 21 januari kl 12:00. Låt oss höja våra röster för ett nej till krig ”

Kurdaktuellt.se

2012-01-18 11:53

Notice: Undefined variable: attachments in /customers/9/b/c/kurdaktuellt.se/httpd.www/wp-content/plugins/sociable/includes/sociable_output.php on line 142
Skriven av: Ararat