Söndag 21, 2018    Mostly Cloudy -11° Stockholm
GB TR SV FR GE AR
Kurdaktuellt.se

Västerås SK borta i tredje träningsmatchen

I morgon spelar Dalkurd sin tredje träningsmatch under försäsongen 2013. Efter två matcher mot superettanlag väntar nu en seriekollega i form av Västerås SK. Matchen spelas på lördag kl 13.00 på Swedbank Park i Västerås.

För er som inte är på plats kan matchen följas via Dalkurds Twitter och Troxon Football (en app som finns att ladda ner till iPhone via App Store).

Västerås SK

Seriekollegan Västerås SK har precis som Dalkurd matchat två gånger. Det började med 1-1 borta mot Örebro SK, som följdes upp med hela 8-0 (!) mot division 2-klubben Västerås IK (som Dalkurd för övrigt möter nästa helg).

De har värvat en hel del lokalt, däribland Karwan Zarifnejad, Oliwer Malmkvist och Philip Fredriksson från Västerås IK. Utöver det Axel Johansson och Dennis Hansson – också det lokala värvningar.

Precis som för Dalkurd så blir denna match första gången i år som VSK möter en seriekollega, vilket ger både lagen en bra värdemätare om var man står.

Dalkurd FF

Senast saknades en rad spelare borta mot Degerfors. Dalkurd visade trots det stark moral och kunde spela 1-1 mot ett nästintill ordinarie superettanlag.

Spelare som Omoh och Omeje är aktuella för spel i denna match, men som vanligt när det gäller tidiga träningsmatcher så kommer det att testas och sökas svar.

Matchfakta

- Matchen startar kl 13.00 på lördag på Swedbank Park, Västerås.- Den kan följas via Dalkurds Twitter och Troxon Football (en app som finns att ladda ner till iPhone via App Store).

DILJEN OTLU

2013-02-22 16:17

Skriven av: Diljen